AVANTURA NA LIMU I KAMENOJ GORI 17.-19.7.2020. godine

AVANTURA NA LIMU I KAMENOJ GORI 17.-19.7.2020. godine

Alfa Activ organizuje za prijatelje posebnu avanturu na Kamenoj gori. Mix specifičnih sadržaja raftinga, planinarenja i druženja na izuzetnoj lokaciji, ostaviće vas bez reči. Akcija je prihvatljiva za sve koji su zdravi, vedrog duha i opšte psihofizičke pripremljenosti. Ograničeni broj učesnika.

17.7.2020.godine – Petak
Polazak kombijem visoke turističke klase sa ugla Drinske i Sarajevske ulice, kod Gazele u 15.00h. Prevozimo se autoputem Miloš Veliki od Beograda do Preljine, a potom nastavljamo preko Užica, Zlatibora i Prijepolja do Kamene gore. Usputne pauze po potrebi. Prelazimo oko 400km. Oko 21.30 se razmeštamo u smeštaju.

18.7.2020. godine – Subota
Nakon ustajanja i doručka, pripremamo se za pokret do polazne tačke za rafting. Pakovanje neophodne opreme i kontrola je na licu mesta. Na polaznoj tački podela po grupama. Zaduživanje opreme za rafting. Oblačenje i podešavanje lične opreme. Stručna obuka za postupke u toku raftinga. Polazak po utvrđenom redosledu. Rafting Limom od oko 25km. Povratak do prevoja Jabuka, a zatim pešačenje do smeštaja. Popodnevni odmor. Druženje uz logorsku vatru.

19.7.2020. godine – Nedelja
Ustajanje i doručak u planinskom ambijentu. Priprema za planinarsku turu. Radi se o lakoj planinarskoj turi do čuvenog starog bora. Zadržavanje na lokaciji radi fotkanja i orijentacije. Povratak do smeštaja. Priprema za povratak za Beograd. Očekivano vreme dolaska u Beograd je oko 22.00h.

KOTIZACIJA : 99.00 eura. Obuhvaćeno podela troškova prevoza, vozača, dnevnica, ishrane i smeštaja. Dva noćenja sa domaćim doručkom za subotu i nedelju. Kompletna lična neoprenska oprema za rafting. Nepotopivi pojas za spasavanje. Čamac. Skiper. Obuka. Lokalno vođenje do starog bora.
OPREMA I DOKUMENTA: Spisak lične opreme biće dostavljen učesnicima. Lična karta i zdravstvena kartica.
NAPOMENA : Svi učesnici su dužni da se pridržavaju preventivnih zdravstvenih mera lične zaštite propisanih od strane Vlade Republike Srbije.

Duško Popović, Alfa Activ, Beograd
Instruktor veranja JNA
Licencirani vodič Via Ferrata 493
Planinski vodič Ib kategorije UIAA MB 583
Ski instruktor MB 430
Sportski vodič i operativni trener planinarstva
“C”- Dozvola za rad trenera PSS Br.190042
Tel./mob: +381 60 684 51 71
e-mail:dusko.popovic060@gmail.com
www.alfaactiv.com

Print Friendly, PDF & Email