UČLANI SE U ALFA AKTIV – SAVREMENE REKREATIVNE AKTIVNOSTI U PRIRODI

UČLANI SE U ALFA AKTIV – SAVREMENE REKREATIVNE AKTIVNOSTI U PRIRODI

Udruženje ALFA AKTIV je registrovano Udruženje građana koje je pre svega osmišljeno za bavljenje savremenim i atraktivnim rekreativnim aktivnostima u prirodi.
Planinarenjem, visokogorstvom u letnjim i zimskim uslovima, kretanjem stazama Via ferrata, kanjoningom, raftingom, paraglajdingom, snowshoeingom-kretanjem na krpljama, alpskim skijanjem…i osnovnim pripremama za sigurno i bezbedno bavljenje specifičnim rekreativnim aktivnostima. Stručno, odgovorno, bezbedno i iskusno vođenje na brižljivo odabranim i atraktivnim lokalitetima u Srbiji i brojnim zemljama regiona, su naša najbolja prednost i preporuka. Sa velikim brojem osposobljenih za bezbedno kretanje Via ferrata stazama, u poslednjih pet godina, Duki Via ferrata je već prepoznatljiv brend na našim prostorima. Male grupe i uvek vedra, pozitivna atmosfera, kao i originalna zabavna druženja i aktivnosti u slobodnom vremenu, nas takođe preporučuju kao vaš izbor. Humanitarni aspekt je zastupljen kroz organizovanje akcija za koje je neophodno jedino izvršiti slanje određene SMS poruke. Učlanite se u Alfa Aktiv i imaćete brojne originalne doživljaje u 2021. godini.
U skladu sa Zakonskim normama Udruženje može organizovati i realizovati aktivnosti isključivo za svoje članove. Finansira svoje aktivnosti sredstvima prikupljenim od članarine, dobrovoljnih priloga, poklona i donacija.
Učlanjenje je jednostavno i podrazumeva popunjavanje Pristupnice, kojom se prihvataju Statutarni ciljevi Udruženja i uplatu određenog iznosa članarine. Član dobija člansku karticu Udruženja koja je overena za kalendarsku godinu. Članu se uručuje i Plan aktivnosti za 2021. godinu. Član ima pravo na redovno informisanje putem mejla o aktivnostima Udruženja. Stiče pravo učešća na akcijama koje odabere. Postojeće lično članstvo u Planinarskom Društvu ili bilo kojem drugom Udruženju ne predstavlja prepreku za učlanjenje u Alfa Aktiv.
Za dobrotvore koji podržavaju naše aktivnosti na najrazličitije načine opredelili smo adekvatna Priznanja, Zahvalnice i Počasne članske kartice.
Za sve konkretne informacije, objašnjenja, dopune možemo kontaktirati standardnim načinima komunikacije.
Pozdrav i družimo se na nekoj od aktivnosti.
Duško

Duško Popović, Alfa Aktiv, Beograd
Instruktor veranja JNA
Licencirani vodič Via Ferrata 493
Planinski vodič MB 583
Ski instruktor MB 430
Sportski vodič i operativni trener planinarstva
“C”- Dozvola za rad trenera PSS Br.190042
Tel./mob: +381 60 684 51 71
e-mail:dusko.popovic060@gmail.com
www.alfaactiv.com

Print Friendly, PDF & Email