ZAGAJIČKA BRDA 11.11.2020. godine

ZAGAJIČKA BRDA 11.11.2020. godine

ZAGAJIČKA BRDA 11.11.2020. godine
Alfa Activ organizuje originalnu rekreativno-hedonističku drugarsku akciju za svoje drugare i prijatelje. Pešačenje peščanim dinama najveće peščare u Evropi, brižljivo odbranim stazama, zadovoljiće i dušu i telo učesnika. Akcija je sa ograničenim brojem od 9 učesnika. Obaveza pridržavanja mera zaštite u prevozu i na stazama.
11.11.2020. godine – Sreda
Polazak u 07.00h sa parkinga na uglu Drinske i Sarajevske kod Mostarske petlje. Oni koji dolaze sopstvenim prevozom, preporuka je da parkirate ispod „Gazele“ na besplatnom parkingu.
Putovanje pravcem Beograd-Pančevo-Kovin-s.Šumarak-s.Grebenac. Po dolasku na polaznu tačku priprema za pešačku turu. Nakon pripreme krećemo se označenom stazom do vrha Zagajičkih brda 256m. Staza je kružna. Dužine oko 16km i prelazi se umerenim tempom za oko 4,5h sa pauzama za fotkanje i odmor.
Po završetku pešačenja prevozimo se do mesta Stara Palanka. To je mesto sa kojeg se skelom prelazi Dunav do mesta Ram na suprotnoj obali. Čuveno je po kvalitetu ribljih specijaliteta, a posebno riblje čorbe i ribe na žaru. Ručak u restoranu na obali Dunava.
Povratak za Beograd je do 20.00h.
KOTIZACIJA : 1.800,00 dinara. Obuhvata podelu troškova prevoza, organizacione i vodičke troškove.
OPREMA I DOKUMENTA: Za ovu akciju, učesnici dobijaju spisak opreme nakon prijave. Poneti lična dokumenta.
NAPOMENA : Obavezno pridržavanje mera bezbednosti na planinarskoj turi i Mera Vlade RS.

Print Friendly, PDF & Email