ZAGAJIČKA BRDA I PLAŽA RAJ 01.8.2020. godine

ZAGAJIČKA BRDA I PLAŽA RAJ 01.8.2020. godine

 

Alfa Activ organizuje originalnu rekreativno-hedonističku akciju za drugare i prijatelje. Sadržaj pešačenja po Srpskoj Toskani-Zagajičkim brdima, na obodu Deliblatske peščare i naknadnog uživanja na plaži Raj na Dunavu, zadovoljiće vaše telo i dušu. Akcija je sa ograničenim brojem od 10 učesnika. Obaveza pridržavanja mera zaštite u prevozu, na stazi i na plaži Raj.

01.8.2020. godine – Subota

Polazak u 06.30h sa parkinga na uglu Drinske i Sarajevske kod Mostarske petlje. Oni koji dolaze sopstvenim prevozom, preporuka je da parkirate ispod „Gazele“ na besplatnom parkingu.

Putovanje pravcem Beograd-Pančevo-Kovin-s.Šumarak-s.Grebenac. Po dolasku na polaznu tačku priprema za pešačku turu. Nakon pripreme krećemo se označenom stazom do vrha Zagajičkih brda 251m. Staza je kružna. Dužine oko 16km i prelazi se umerenim tempom za oko 4h sa pauzama za fotkanje i odmor.

Po završetku pešačenja prevozimo se do mesta Stara Palanka. To je mesto sa kojeg se skelom prelazi Dunav do mesta Ram na suprotnoj obali. Čuveno je po kvalitetu ribljih specijaliteta, a posebno riblje čorbe i ribe na žaru. Ručak u restoranu na obali Dunava.

Nakon ručka se prevozimo do Plaža Raj, koja se nalazi na rukavcu Dunava. Boravak na plaži do kasnih večernjih sati. Plaža je uređena uz mogućnost korišćenja restoranskih usluga. https://www.turizamkovin.rs/index.php/turistickeatrakcije/57-plaza-raj-gaj

Povratak za Beograd je do 21.00h.

KOTIZACIJA : 1.900,00 dinara. Obuhvata podelu troškova prevoza, organizacione i vodičke troškove.

OPREMA I DOKUMENTA: Za ovu kombinovanu akciju, učesnici dobijaju spisak opreme nakon prijave. Poneti lična dokumenta.

NAPOMENA : Obavezno pridržavanje mera bezbednosti na planinarskoj turi i Mera Vlade RS.

Print Friendly, PDF & Email