FRUŠKA GORA 5.4.2020. godine

FRUŠKA GORA 5.4.2020. godine

FRUŠKA GORA  5.4.2020. godine

Alfa Activ organizuje privatnu jednodnevnu planinarsku akciju na Fruškoj Gori za svoje drugare i prijatelje uz podelu troškova.

U proleće je boravak na Fruškoj gori poseban doživljaj. Šumske staze povezuju veliki broj istaknutih prirodnih lokacija. Mnogobrojni manastiri na pravcima kretanja su takođe veoma interesantni za posetu.

Naš plan je da se u nedelju u 7.00h okupimo na polaznoj tački kod Mostarske petlje na parkingu na uglu Drinske i Sarajevske ulice. Do 08.30h se prevozimo do naše polazne tačke – Manastir Velika Remeta. Nakon kraćeg zadržavanja radi orijentacije i pripreme lične opreme, krećemo na stazu ka Planinarskom domu na Stražilovu i Biljaninom izvoru.Nakon kraće pauze za okrepljenje i orijentaciju, nastavljamo ka grobu Branka Radičevića. Krećemo se ka manastiru Grgeteg, a zatim do polazne tačke gde zatvaramo ovu lepu kružnu turu. Ulazak i poseta manastirima na pravcu kretanja je individualnog karaktera i po ličnom opredeljenju i želji. Ukupna dužina staze koju prelazimo je oko 19km sa oko 700m visinske razlike.

Kotizacija : 1.250,00 dinara po učesniku.

Oprema : U skladu sa vremenskim uslovima i godišnjem dobu. Obući se slojevito. Planinarske cipele ili bolje patike.Obavezno poneti u malom rancu rezervne majice, vodu, grickalice, sedvič. Mogućnost večere u objektu Šumski raj nakon završetka ture. Info na linku (bit.ly/38q66AN Očekivani dolazak u Beograd je do 20.00h.

Vodič na akciji:

Aleksandar Aca Ilić

Print Friendly, PDF & Email