OSNOVNE VIA FERRATA PRIPREME 22.8.2021. godine – Nedelja

OSNOVNE VIA FERRATA PRIPREME 22.8.2021. godine – Nedelja

          OSNOVNE VIA FERRATA PRIPREME

               22.8.2021. godine – NEDELJA

Zašto i da li su meni potrebne osnovne Via ferrata pripreme? Najčešće je pitanje koje sebi postavljamo, nakon saznanja da postoje i Via ferrata aktivnosti. Odgovor je DA. Osnovne Via ferrata pripreme su veoma značajne za svakog početnika, koji želi da se kreće stazama Via ferrata. A zašto su veoma značajne? Kroz jednodnevno osposobljavanje ćeš dobiti precizne informacije o samom pojmu, podeli, karakteristikama Via ferrata staza. Upoznaćeš i praktično koristiti Via ferrata opremu. Uvežbaćeš različite postupke i tehnike bezbednog i sigurnog kretanja na stazama Via ferrata. Izgradićeš samopouzdanje i veru u svoje sposobnosti. Eventualni strah od stene, visine i vertikalnosti, ćeš prevazići. Dobićeš niz kvalitetnih informacija o adekvatnim ličnim pripremama. ZAKORAČIĆEŠ NA SIGURAN I BEZBEDAN NAČIN U SVET VIA FERRATA. Zašto da se uključim na pripreme u organizaciji Alfa Aktiv? Zbog toga jer je pristup i organizacija priprema početnika za bezbedno kretanje stazama Via ferrata, aktivnost kojom se bavimo u kontinuitetu više od pet godina, na originalan, stručan, odgovoran i bezbedan način. Zbog bogatog višegodišnjeg iskustva u kretanju različitim Via ferrata stazama, utkanog u pripreme i nesebične podele znanja. Mikro grupe do 10 osoba, omogućavaju visoki kvalitet priprema i focus na radu svakog učesnika.

MESTO RADA : Rudnik- Ostrvica. Via ferrata “A” –laka.

MESTO POLASKA : Parking na uglu Drinske i Sarajevske ulice kod Gazele u 07.00h. Povratak do 20.30h.

VREME RADA : Početak rada u 10.00h. Završetak u 16.30h.

METOD RADA : Individualne teoretske pripreme. Objašnjavanje kombinovano sa pokazivanjem, demonstracijom i uvežbavanjem praktičnih radnji.

OPREMA : Lična planinarska oprema. Via Ferrata komplet obezbeđuje organizator.

Pripreme se finansiraju sredstvima Alfa Aktiv prikupljenim od članarine,donacija, poklona i dobrovoljnih priloga.

 

NAPOMENA: Obavezna pisana prijava. Obavezno podpisivanje Izjave o odricanju od odgovornosti. Obavezna primena propisanih epidemioloških mera.

ORGANIZACIJA : Alfa Aktiv – Beograd

REALIZACIJA : Duško Popović, Alfa Aktiv, Beograd

Instruktor veranja JNA

Licencirani vodič Via Ferrata 493

Planinski vodič  MB 583

Ski instruktor JNA

Ski instruktor MB 430

Sportski vodič i operativni trener planinarstva

“C”- Dozvola za rad trenera PSS Br.190042

Tel./mob: +381 60 684 51 71

e-mail:dusko.popovic060@gmail.com

www.alfaactiv.com

Print Friendly, PDF & Email