RAFTING LIMOM 23. – 25.7.2021. godine

RAFTING LIMOM 23. – 25.7.2021. godine

Alfa Aktiv, za svoje članove, organizuje jedinstvenu rekreativnu rafting akciju Limom. Odlična kombinacija specifičnih sadržaja raftinga, planinarenja, posete značajnih istorijskih objekata i druženja na izuzetnoj lokaciji, ispuniće više od vaših očekivanja. Ovu akciju smo logično smestili nakon naporne višednevne Camp Via ferrata akcije u Sloveniji, a pre odlaska na Dolomite. Akcija je prihvatljiva za sve koji su zdravi, vedrog duha, dobre opšte psihofizičke pripremljenosti i spremni za aktivno druženje. Prethodne godine smo se sjajno proveli. Ograničeni broj učesnika.

23.7.2021. godine – Petak

Polazak kombijem visoke turističke klase i autima sa ugla Drinske i Sarajevske ulice, kod Gazele u 15.00h. Prevozimo se autoputem Miloš Veliki od Beograda do Preljine, a potom nastavljamo preko Užica, Zlatibora i Prijepolja do Kamene gore. Usputne pauze po potrebi. Prelazimo oko 400km. Oko 22.30 se razmeštamo u smeštaju.

24.7.2021. godine – Subota

Nakon ustajanja i domaćeg doručka, pripremamo se za pokret do polazne tačke za rafting. Poseta manastira Kumanica. Pakovanje neophodne opreme i kontrola je na licu mesta. Na polaznoj tački podela po grupama. Zaduživanje opreme za rafting. Oblačenje i podešavanje lične opreme. Stručna obuka za postupke u toku raftinga. Polazak po utvrđenom redosledu. Rafting Limom je od oko 25km. Presvlačenje i razduživanje opreme. Prevoz do smeštaja na Kamenoj gori. Druženje uz gitaru i logorsku vatru.

25.7.2020. godine – Nedelja

Ustajanje i domaći doručak u planinskom ambijentu. Priprema za planinarsku turu. Radi se o lakoj planinarskoj turi do čuvenog starog bora. Zadržavanje na lokaciji radi fotkanja i orijentacije. Povratak do smeštaja. Pakovanje ličnih stvari i napuštanje smeštaja. Prevozimo se do Manastira Mileševa. Nakon posete manastiru se prevozimo do kanjona Mileševke i obilazimo lokaciju i tunel gde je sniman film “Lepa sela lepo gore”. Očekivano vreme dolaska u Beograd je oko 22.00h.

Akcija se finansira sredstvima Alfa Aktiv.

OPREMA I DOKUMENTA: Spisak lične opreme će naknadno biti dostavljen učesnicima. Lična karta, zdravstvena i članska kartica. Ličnu kartu/fotku/ dostaviti uz prijavu za akciju radi neophodnosti dostavljanja spiska lica na GP Brodarevo, koji napuštaju teritoriju Republike Srbije.

ORGANIZACIJA AKTIVNOSTI : Alfa Aktiv, Beograd.

REALIZACIJA AKTIVNOSTI :

Dragoljub Simović – Skiper

Duško Popović, Alfa Aktiv, Beograd

Instruktor veranja JNA

Licencirani vodič Via Ferrata 493

Planinski vodič Ib kategorije UIAA MB 583

Ski instruktor MB 430

Sportski vodič i operativni trener planinarstva

“C”- Dozvola za rad trenera PSS Br.190042

Tel./mob: +381 60 684 51 71

e-mail:dusko.popovic060@gmail.com

www.alfaactiv.com

Print Friendly, PDF & Email