RAFTING TARA 28.-30.5.2021. godine

RAFTING TARA 28.-30.5.2021. godine

 

Alfa Aktiv u saradnji sa Rafting Campom Ivona organizuje, za svoje članove, posebnu rafting avanturu na reci Tari. Najuzbudljiviji rafting Tarom je u proleće kada je i snaga i nivo vode na maximumu. Mix specifičnih sadržaja raftinga, planinarenja, vežbanja, lokalnih specijaliteta, druženja na izuzetnoj lokaciji, zadovoljiće vaša zahtevna čula i ostaviti vas bez reči. Akcija je prihvatljiva za sve koji su zdravi, vedrog duha i opšte psihofizičke pripremljenosti. Ograničeni broj učesnika na 14. Popunjavanje mesta je po redosledu prijava. Prednost u popuni imaju već registrovani članovi Alfa Aktiva.

28.5.2021.godine – Petak

Polazak autom i kombijem visoke turističke klase sa ugla Drinske i Sarajevske ulice, kod Gazele u 15.00h. Prevozimo se autoputem Miloš Veliki od Beograda do Preljine, a potom nastavljamo preko Užica, Kremana, Višegrada i Foče do Campa Ivona kod Foče. Usputne pauze po potrebi. Prelazimo oko 400km. Oko 21.30 se razmeštamo u smeštaju. Laka večera i druženje u smeštaju.

29.5.2021. godine – Subota

Nakon ustajanja i doručka, pripremamo se za pokret do polazne tačke za rafting. Pakovanje neophodne opreme i kontrola je na licu mesta. Na polaznoj tački podela po grupama. Zaduživanje opreme za rafting. Oblačenje i podešavanje lične opreme. Stručna obuka za postupke u toku raftinga. Polazak po utvrđenom redosledu. Rafting Tarom je oko 25km. Povratak do smeštaja. Ručak. Popodnevne zabavne aktivnosti. Večera i druženje uz logorsku vatru do sitnih sati.( Spavanje je obavezno samo za vozače !!!)

30.5.2021. godine – Nedelja

Ustajanje i doručak u planinskom ambijentu. Aktivnost pozdrav suncu. Priprema za planinarsku turu. Radi se o planinarskoj turi IZNENAĐENJA. Zadržavanje na lokaciji radi fotkanja i orijentacije. Povratak do smeštaja. Priprema za povratak za Beograd. U povratku se zadržavamo u Višegradu radi posete čuvene ćuprije na Drini. Očekivano vreme dolaska u Beograd je oko 22.00h.

Ova aktivnost se finansira sredstvima članarine, dobrovoljnih priloga, donacija.

OPREMA I DOKUMENTA: Spisak lične opreme biće dostavljen učesnicima. Lična karta ili pasoš, članska kartica Udruženja Alfa Aktiv i zdravstvena kartica.

NAPOMENA : Svi učesnici su dužni da se pridržavaju propisanih mera bezbednosti i preventivnih zdravstvenih mera lične zaštite propisanih od strane Vlade Republike Srbije.

ORGANIZACIJA AKTIVNOSTI : Alfa Aktiv Beograd

REALIZACIJA AKTIVNOSTI :

Vesna Nikolić – vodič Alfa Aktiv

Sportski trener. Fitnes i ski instructor.

INFO I PRIJAVE ZA AKTIVNOSTI :

Duško Popović

Tel./mob: +381 60 684 51 71

e-mail:dusko.popovic060@gmail.com

www.alfaactiv.com

Print Friendly, PDF & Email